pocetnazaglavlje2
dugme-kontaktpitanje i odgovoriPonuГ°ene nekretninekatalog naЕЎih proizvodagraГ°evinski radovisaznajte viЕЎe o naЕЎoj ponudi
Neki od naših radova:
slike
 
CAVALLIN građenje

Za Vas prema dogovoru kvalitetno i brzo izvodimo sve vrste građevinarskih radova. Svakom poslu ili projektu pristupamo s posebnom pažnjom i brigom prema Vašim željama.

Prilikom izvođenja radova posebnu pažnju vodimo o besprijekornoj kvaliteti i dugovječnosti. Budite i Vi među brojnima koji su nam do sada udijelili povjerenje, za uzvrat Vam nudimo kvalitetu, brzinu i zadovoljstvo. Za Vas radimo:

> Visokogradnja
> Niskogradnja
> Krovne konstrukcije
> Podne i zidne obloge
> Adaptacije
> Održavanje i popravak zgrada
> Savjetovanja

Javite nam se s povjerenjem za bilo koji od poslova u graditeljstvu. Zajedno ćemo razmotriti Vaše želje, zahtjeve, projekte, nacrte itd. i krenuti u građenje za Vašu budućnost.

Prilikom građenja posebnu pažnju posvećujemo okolišu, nakon rodova ostavljamo čisto i uredno. Ukoliko nam povjerite povjerenje, ne morate brinuti o ničemu, jer mi neprestano nadziremo radove, posjedujemo vlastiti alat i skele, vlastita prijevozna sredstva te sav materijal dovozimo sami, prilikom rada neprestano ispitujemo kvalitetu.

Očekujemo Vaš poziv! 

pročitaj više>